spanduk2
spanduk1
spanduk(2)

Portofolio Produk Kita

  • Infrared Thermal Analyzers CA Pro Series

    Infrared Thermal Analyzers CA Pro Series

  • Infrared Thermal Analyzer CA-10

    Infrared Thermal Analyzer CA-10

  • DP-22 Handheld Thermal Imaging Camera

    DP-22 Handheld Thermal Imaging Camera

  • DP-21 Handheld Thermal Imaging Camera

    DP-21 Handheld Thermal Imaging Camera

  • Mobile Thermal Imager H2F/H1F

    Mobile Thermal Imager H2F/H1F

  • Modul monokular termal N-12

    Modul monokular termal N-12

  • Uncooled Thermal Imaging Module M-256

    Uncooled Thermal Imaging Module M-256

  • Modul pencitraan termal inframerah SR-19

    Modul pencitraan termal inframerah SR-19

xtfh

Sapa kita?

Perusahaan Teknologi Shenzhen Dianyang minangka salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka sing khusus ing R&D sistem pencitraan termal inframerah.Kita bisa nyedhiyani klien karo solusi OEM lan ODM ing sawetara saka sudhut kamera termal.

  • 7+

    Taun-taun inovasi fokus ing teknologi pencitraan termal

  • 40+

    Paten lan HKI Independen (Hak Kekayaan Intelektual)

  • > 40%

    R&D personel ing total persentasi

  • > 5000+

    Aplikasi ing keperluan listrik, manufaktur, metalurgi, petrokimia, R&D lan industri liyane.

More about

Warta Perusahaan lan Industri